duminică, 1 iunie 2008

Shrek The Third


Da, stiu, o sa radeti cu lacrimi cand o sa vedeti articolul acesta dar sincer, e ultimul film la care am ras pe saturate( in conditiile in care nu am mai vazut un film de ceva vreme). Mie chiar mi-a placut chiar daca e mai mult pentru copii( special azi, de ziua lor, de fapt a nostra).

Cateva date despre film:
Regia: Raman Huj, Chris Miller
In rolurile principale: Cameron Diaz, Eddie Murphy, Mike Myers
Gen: aventuri,animatie,comedie
Durata: 93 minute
Produs de DreamWorks SKG, Pacific Data Images (PDI)
Distribuitorul international
United International Pictures (UIP)




Asa, toata actiunea incepe cand tatal Fionei moare. Scenele sunt foarte hazlii in ciuda momentului menit sa fie tragic. Ca urmare acestei morti neasteptate, mostenitorul tronului devine Shrek. Insa capcaunul nu are deloc chef sa devina imparat avand in vedere ca nu stie ce trebuie sa faca si, in fond, este un capcaun, cum sa devina tocmai el rege, un rege plin de responsabilitati?
Astfel, cei trei prieteni( in poza-de la stanga la dreapta- Donkey, Shrek, Puss in boots) pornesc in cautarea unui nou rege. Singurul dispus sa accepte acest rol este insa un tip foarte ciudat, neplacut de nimeni numit "Artie"( cunoscut noua drept "Regele Arthur"). Intrebarea care ramane insa in mintea tuturor e: va accepta acest "Artie" responsabilitatea?


Cei trei eroi pornesc in calatorie. La plecare insa, Shrek mai primeste o veste care il va uimi poate mai mult ca prima: va deveni tata. Urmeaza nopti pline de vise inspaimantatoare despre cum e sa fii parinte. Dialogurile dintre prieteni fac deliciul publicului.
In timp ce Shrek este plecat, dusmanul sau vesnic, Prince Charming, Fat Frumos adica, isi face aparitia in tinutul Far-Far Away avand pretentia de a deveni rege. Lucrurile se complica fiind nevoie de multa atentie si munca in echipa pentru ca pacea sa revina in regat.
Sfarsitul sunt sigura ca il cunoasteti. Arthur este incoronat rege, iar Sherk accepta ideea ca va deveni tata. Deci, totul e bine cand se termina cu bine.


Incercarea mea de a povesti acest film nu se compara absolut deloc cu actiunea filmului. Dupa parerea mea, trebuie sa-l vedeti. Enjoy!
Si mai vorbim dupa ce va uitati la el.
In special despre Donkey care mi se pare cel mai bine creat personaj al fimului. Poate e de vina si faptul ca imi place foarte mult Eddie Murphy.

Niciun comentariu: